IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българската военна индустрия отчита добри резултати за полугодието

Печалбите на „Кинтекс“ и „Авионамс“ нарастват, а „Терем“ увеличава броя на договорите, изпълнявани към външни клиенти

13:53 | 01.08.18 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Последна актуализация: 00:55 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 13 rate down comment 4
ABBA
преди 5 години
Българската военна индустрия отчита добри резултати за полугодието ...Ам'чи 'къ! *** кой да фърли един кириз на доказателствата, кои сочат янките като заръчители на пушкала за амуджите у Близкиот Иссток !? Ъ?Раним главорезите и отчитаме пачки! Интереса клати феса.Е, нек'ви бежанци, *** за тях ше напечатаме пари, тъй повелява Биг Брадър!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 6
thehappyroger
преди 5 години
До 2050-та военните ще служат само и единствено да спасяват хора намиращи се в бедстващи райони заради предстоящите планетарни изменения, които едва сега започват, това ще е първият случай в историята, в който хората ще се радват да виждат военни и военна техника в близост до своите домове, следващите години целият кретено-масонски капитализъм предстои да бъде заличен от лицето на Земята етаж по етаж като кули близнаци в добре организиран от кретено-масоните на САЩ фалшив терористичен атентат от 2001-ва, планетарните изменения ще променят всичко, така както хората загубиха своите домове и им унищожиха фунцкиониращите държави, заради алчността и егоизма на кретено-масоните, така промените с климата и Земята предстои да заличат целият запад, но и целият изток, тази глупава парадигма на нисшият егоистичен разум няма как да може да съществува повече на фона на това, което ще става с тази планета следващите години.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още